E NEVOIE DE:
BRINZA DE VACI - 1 PAHAR
FAINA - 1,5 PAHARE
ZAHAR - 0.5 PAHAR
UNT - 100 G
OUA - 1 BUC
PRAF DE COPT - 0.5 PLIC
ZAHAR VANILAT - 0.5 PLIC
CUM:
BRINZA DE VACI, OUL, ZAHARUL, ZAHARUL VANILAT SI UNTUL LE OMOGENIZAM BINE CU BLENDERUL. ADAUGAM PUTIN CATE PUTIN FAINA AMESTECATA CU PRAFUL DE COPT. IN DEPENDENTA DE UMEDITATEA BRINZEI, ADAUGATI FAINA PANA OBTINETI O COMPOZITIE OMOGENA, PUTIN LIPICIOASA.
PRESARATI MASA CU FAINA, PUNETI PE EA ALUATUL SI PRESARATI SI PUTINA FAINA PE ALUAT. APOI INTINDETI ALUATUL ASTFEL CA SA OBITNETI GROSIMEA DE 0.5-1 CM. TAIATI ALUATUL CU FORMELE PENTRU BISCUITI.
PE TAVA ASTERNEM HIRTIA DE COPT, PUNEM PE EA BISCUITII SI O INTRODUCEM IN ROLA PREINCALZITA PANA LA 180C PENTRU CCA 15 MIN.
BISCUITII SE PRIMESC FOARTE PUHAFI SI SE TOPESC IN GURA.
RECOMAND SA SERVITI BISCUITII CU CHEFIR - E O COMBINATIE PERFECTA INTRE CHEFIRUL PUTIN ACRU SI BISCUITII ASTEA!
BRINZA DE VACI - 1 PAHAR
FAINA - 1,5 PAHARE
ZAHAR - 0.5 PAHAR
UNT - 100 G
OUA - 1 BUC
PRAF DE COPT - 0.5 PLIC
ZAHAR VANILAT - 0.5 PLIC
CUM:
BRINZA DE VACI, OUL, ZAHARUL, ZAHARUL VANILAT SI UNTUL LE OMOGENIZAM BINE CU BLENDERUL. ADAUGAM PUTIN CATE PUTIN FAINA AMESTECATA CU PRAFUL DE COPT. IN DEPENDENTA DE UMEDITATEA BRINZEI, ADAUGATI FAINA PANA OBTINETI O COMPOZITIE OMOGENA, PUTIN LIPICIOASA.
PRESARATI MASA CU FAINA, PUNETI PE EA ALUATUL SI PRESARATI SI PUTINA FAINA PE ALUAT. APOI INTINDETI ALUATUL ASTFEL CA SA OBITNETI GROSIMEA DE 0.5-1 CM. TAIATI ALUATUL CU FORMELE PENTRU BISCUITI.
PE TAVA ASTERNEM HIRTIA DE COPT, PUNEM PE EA BISCUITII SI O INTRODUCEM IN ROLA PREINCALZITA PANA LA 180C PENTRU CCA 15 MIN.
BISCUITII SE PRIMESC FOARTE PUHAFI SI SE TOPESC IN GURA.
RECOMAND SA SERVITI BISCUITII CU CHEFIR - E O COMBINATIE PERFECTA INTRE CHEFIRUL PUTIN ACRU SI BISCUITII ASTEA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu