Ingrediente pentru 40 buc:
230 gr unt (de temperatura camerei);
200 gr zahar;
60 ml miere;
2 albusuri de ou;
½ lingurita zahar vanilat;
350 gr faina;
2 lingurite de praf de copt;
¼ lingurita sare;
1 lingurita de scortisoara;
1 lingurita de ghimbir;
Mod de preparare:
1. Untul si zaharul il batem cu mixerul pana la obtinerea unei
consistente cremoase. Adaugam mierea, albusurile, si zaharul vanilat.
3. incalzim rola pana la 180°C .
Acoperim tava cu hirtie de copt.
4.Punem aprox. 100-150 gr zahar intr-o farfurie mai adinca. Scoatem
aluatul din frigider. Facem din el bilute (cum altfel sa le numesc?!) de aprox. 2.5 cm . le trecem prin zahar.
5. Punem bilutele pe tava la distanta de aprox. 5 cm una de alta si apasam un
pic cu palma
peste ele. Coacem 8-10 minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu