vineri, 10 februarie 2012

PRAJITURA DE BRINZA CU VISINE

PRAJITURA DE BRINZA CU VISINE (ТВОРОЖНАЯ ЗАПЕКАНКА)

E NEVOIE DE:
BRINZA  - 1 KG
SMINTANA - 200 ML
OUA - 5 BUC
FAINA - 5 LINGURI
ZAHAR - 1 PAHAR
PRAF DE COPT - 1 PLIC
VISINE INGHETATE - 150 GR





CUM FACEM:
OMOGENIZAM BINE CU MIXERUL BRINZA, OUALE, ZAHARUL SI SMANTANA. ADAUGAM FAINA SI PRAFUL DE COPT. MAI AMESTECAM ODATA.

TURNAM COMPOZITIA IN TAVA ACOPERITA CU HIRTIE DE COPT, APOI PRESARAM DEASUPRA VISINILE.


INTRODUCEM TAVA IN ROLA PREINCALZITA PANA LA 180C PENTRU CCA 30 MIN.

NOTA: CU CAT MAI BINE BATETI BRINZA CU ATIT MAI GUSTOASA O SA IASA PRAJITURA.



POFTA MARE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu