miercuri, 8 februarie 2012

GAINA IN STIL ORIENTAL

E NEVOIE DE:


- GAINA - 1 BUC
- OREZ FIERT - O,5 PAHAR
- MERE MEDII- 4 BUC
- PRUNE USCATE - 50 GR
- CAISE USCATE - 50 GR
- STAFIDE - 50 GR
- NUCI - 50 GR
- SARE, PIPER, BOIA DE ARDEI DULCE, SCORTISOARA







CE-I DE FACUT:
SE SPALA GAINA. 
SE TAIE MARUNT 2 MERE, PRUNELE, CAISELE, STAFIDELE SI NUCILE.
SE AMESTECA MERELE, FRUCTELE USCATE SI NUCILE CU OREZUL. SE ADAUGA PUTINA SCORTISOARA. CU COMPOZITIA OBTINUTA SE UMPLE GAINA, DUPA CARE O COASEM.
FRECAM BINE GAINA PE EXTERIOR CU  SARE, PIPER SI BOIA DE ARDEI DULCE.
UNGEM TAVA DE COPT CU ULEI, PUNEM GAINA SI IMPREJURUL EI ASEZAM MERELE RAMASE, TAIATE FELII.

BAGAM TAVA IN ROLA PREINCALZITA PANA LA 190 C PENTRU CCA 1 ORA. PERIODIC, CA SA NU ARDA, UNGEM GAINA CU SUCUL CARE SE ELIMINA DIN MERE.


POFTA MARE  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu