Receta-i simpla. o pregatim
Se prepara din timp pentru dejunul urmatoarei zile.
E nevoie de:
- 500 g ficat de gaina
- 100 g unt
- 1 morcov
- sare, piper,
- foi de dafin
Mod de preparare:
Se fierbe ficatul (curatit si spalat) impreuna cu morcovul si condimentele cca 40 min.
Cand este deja fiert punem ficatul, morcovul si untul in blender sa obtinem o compozitie omogena. Lasam sa se raceasca in frigider.
Ramane sa cumparam paine proaspata si deja putem sa servim la dejun niste tartine delicioase cu pateu.
Se prepara din timp pentru dejunul urmatoarei zile.
E nevoie de:
- 500 g ficat de gaina
- 100 g unt
- 1 morcov
- sare, piper,
- foi de dafin
Mod de preparare:
Se fierbe ficatul (curatit si spalat) impreuna cu morcovul si condimentele cca 40 min.
Cand este deja fiert punem ficatul, morcovul si untul in blender sa obtinem o compozitie omogena. Lasam sa se raceasca in frigider.
Ramane sa cumparam paine proaspata si deja putem sa servim la dejun niste tartine delicioase cu pateu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu