ingrediente:
- 260 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita zahar vanilat
- 2 oua
- 150 g zahar
- 100 ml ulei
- 250 ml lapte
- 100 g visina congelata
mod de prepararare:
se freaca ouale cu zaharul. se adauga uleiul, laptele si se amesteca bine.
Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat si se introduce putin cate putin in compozitia cu oua.
Se adauga visinile si se omogenizeaza compozitia.
Se toarna compozitia in formele pentru chec si se pun la copt in rola preincalzita pana la 180C pentru cca 20 min.
- 260 g faina
- 1 lingurita praf de copt
- 1 lingurita zahar vanilat
- 2 oua
- 150 g zahar
- 100 ml ulei
- 250 ml lapte
- 100 g visina congelata
mod de prepararare:
se freaca ouale cu zaharul. se adauga uleiul, laptele si se amesteca bine.
Faina se amesteca cu praful de copt si zaharul vanilat si se introduce putin cate putin in compozitia cu oua.
Se adauga visinile si se omogenizeaza compozitia.
Se toarna compozitia in formele pentru chec si se pun la copt in rola preincalzita pana la 180C pentru cca 20 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu