O SA AVEM NEVOIE DE:
BISCUITI (топленое молоко) - 400 G
UNT - 200 G
BRINZA - 500 G
ZAHAR PRAF - 150 G
ZAHAR VANILAT - 1/2 PLIC
SMANTANA - 500 G
ZAHAR PRAF 100 G
CUM PREGATIM:
BISCUITII II FRECAM BINE CU UNTUL, ASTFEL INCAT SA OPTINEM O COMPOZITIE OMOGENA.
ACEASTA COMPOZITIE VA FI BAZA CHEESECAKE-ULUI. O INTINDEM UNIFORM PE O TAVA ROTUNDA FACAND SI MARGINI DE APROXIMATIV 5 CM.
BRANZA, ZAHARUL SI ZAHARUL VANILAT LE OMOGENIZAM CU MIXERUL. TURNAM PESTE BISCUITI SI PUNEM IN ROLA PREINCALZITA PANA LA 180c PENTRU CCA 20 MIN.
SCOATEM DIN ROLA SI LASAM SA SE RACEASCA BINE.
BATEM BINE SMANTANA CU 100 G ZAHAR PRAF. TURNAM PESTE COMPOZITIA DE BRINZA RACITA SI INTRODUCEM DIN NOU IN ROLA PTR CCA 15 MIN.
LASAM SA SE RACEASCA SI SERVIM.
POFTA MARE.
BISCUITI (топленое молоко) - 400 G
UNT - 200 G
BRINZA - 500 G
ZAHAR PRAF - 150 G
ZAHAR VANILAT - 1/2 PLIC
SMANTANA - 500 G
ZAHAR PRAF 100 G
CUM PREGATIM:
BISCUITII II FRECAM BINE CU UNTUL, ASTFEL INCAT SA OPTINEM O COMPOZITIE OMOGENA.
ACEASTA COMPOZITIE VA FI BAZA CHEESECAKE-ULUI. O INTINDEM UNIFORM PE O TAVA ROTUNDA FACAND SI MARGINI DE APROXIMATIV 5 CM.
BRANZA, ZAHARUL SI ZAHARUL VANILAT LE OMOGENIZAM CU MIXERUL. TURNAM PESTE BISCUITI SI PUNEM IN ROLA PREINCALZITA PANA LA 180c PENTRU CCA 20 MIN.
SCOATEM DIN ROLA SI LASAM SA SE RACEASCA BINE.
BATEM BINE SMANTANA CU 100 G ZAHAR PRAF. TURNAM PESTE COMPOZITIA DE BRINZA RACITA SI INTRODUCEM DIN NOU IN ROLA PTR CCA 15 MIN.
LASAM SA SE RACEASCA SI SERVIM.
POFTA MARE.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu